Molotow Sketcher Twin Marker 12 Set Main Kit 2

399,00 kr.

Kun 2 tilbage på lager

12-pak med Molotow Sketchers, en vandbaseret twin-tip tusch med de samme egenskaber som alkoholbaserede alternativer (Copic, Stylefile, Promarker med flere). Tuschen har dog en række egenskaber til sin fordel, eksempelvis at bløder de ikke så let igennem papiret og lugter mindre – end de alkoholbaserede tuscher. Endvidere er tuscherne fyldt med Molotows Aqua Pro Ink som har en høj lysægthed og tørrer hurtigt. Selve tusch-kroppen er trekantet, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden og ikke ruller rundt på skrivebordet. Tuschen er lavet i Tyskland af 95% genbrugsplast og kan genopfyldes med et enkelt og genialt genopfyldningssystem. Molotow Sketchers har et patronsystem, der giver dig mulighed for nemt at genopfylde/skifte ud farven på dine tuscher. Refillerne fås i 120 forskellige farver og med tre forskellige typer spidser (bullet, broad og brush).

Dette sæt indeholder farverne: Y015 Canary Yellow, O045 Melon, R090 Cherry Red Middle, P155 Bubblegum, PL190 Lavender Light, B255 Sky Blue Light, B265 Sky Blue, GB305 Lagoon Blue Light, G350 Kryptonite, YG370 Poison Green, BR470 Terracotta Middle, BL600 Black og tuscherne kommer med en brush og en broad tip.
Disse Molotow Sketcher sæt kommer i en flot cylindrisk æske med et gennemsigtigt låg, der nemt kan bruges til opbevaring på skrivebordet.