Angelus Acrylic Leather Paint Neon 29 ml

65,00 kr.

Antal: 0
Total: 0.00kr.

Angelus akrylmaling findes nu også i klare neonfarver!
Angelus akrylmaling er specielt udviklet til brug på læder eller stof. Perfekt til dig, der drømmer om eksempelvis at male din jakke, taske eller dine sko om. Angelus Acrylic Leatherpaint Neon er permanent og fleksibel efter at den er tørret, hvilket betyder at den ikke falmer, revner eller flager. Malingen kommer i 29 ml flasker og mangler du en nuance, kan du nemt blande til din egen. For de bedste resultater skal du sørge for, at overfladen er ren og tør, og hvis det er læder, skal du behandle det med Angelus Leather Preparer & Deglazer før maling. Vi anbefaler også, at du afslutter med en Angelus Finisher lak.

Angelus lædermaling kan påføres med pensel, blyant, svamp eller airbrush. Men hvis du tilføjer maling til pennen eller airbrushen, bør du fortynde den til den rigtige konsistens, til dette anbefaler vi Angelus 2-Thin Thinner 29 ml (fås også i 118 ml flasker).

Angelus’ sortiment indeholder også et par forskellige medier, som du kan blande malingen med, hvis du for eksempel skal male på plast detaljer eller stof. Se hele vores sortiment fra Angelus her.