HANDELSBETINGELSER

FRAGT & LEVERING

Leveringstiden indenfor Danmark er 1-2 arbejdsdage og du kan se vores fragtpriser her.

Vi sælger også til kunder udenfor Danmark. Vi henviser dig som bestiller fra udlandet till vores internationelle butik:  www.markersnpens.com.

SIKKER BETALING

Vi accepterer betaling med Visa, Mastercard og PayPal. Al betaling sker via sikker krypteret kommunikation. Når du betaler for dit køb bekræfter du at du er ejer af et bestemt betalingsmiddel eller at du har ejerens tilladelse til at foretage et køb.Vi accepterer køb med Visa, Mastercard, Discover og PayPal. Ved kortbetaling vil betaling først blive trukket på din konto, når varen pakkes og afsendes.

FORTRYDELSE- & REKLAMATIONSRET

Vi har en 30 dages fortrydelsesret fra dagen du bestiller varen. Alle varer som returneres skal være i en sådan stand at varen kan videresælges. Før varen tilbagesendes bedes man kontakte: info@markersnpens.dk. Returneringsomkostninger betales af kunden.

Hvis du har modtaget en bestilling som under transporten er blevet beskadiget eller hvis du har modtaget et defekt produkt, bedes du kontakte vores kundeservice. Herefter vil vi erstatte produktet eller udstede en tilbagebetaling. Hvis man ønsker at fremføre en klage bedes du skrive til: info@markersnpens.dk.

Købeloven giver reklamationsret i 24 måneder. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

AFVIGELSER

Vi forsøger hårdt på at holde alle typografiske fejl, unøjagtigheder, udeladelser som relaterer til produktbeskrivelser, priser, transporttider og tilgængelighed til et minimum men overseelser kan hænde. Vær opmærksom på at forskellige skærme og skærmindstillinger kan påvirke hvordan produkternes farver ser ud. Vareeksempler kan kun benyttes som reference og er ikke et perfekt modstykke.

PERSONDATAPOLITIK

Det private data vi indsamler bruges til at stille en service til rådighed for brugeren i salget af varer såsom betaling og mulig levering.

Det private data som indsamles til at udføre betaling kan inkludere: betalingskortinfo, info om bankkonto der bruges til køb af en vare eller info om anden form for mulig betaling. Typen af indsamlet data beror på hvilket betalingssystem der tages i brug ved et givent køb.

Dataejer er All You See ApS, Boks 673, 2200 Copenhagen N, Denmark.

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Markers N Pens / All You See ApS
Boks 673
2200 København N
Danmark

E-mail: info@markersnpens.com
Telefon: +45 93962091

CVR: 37034843
VAT. No: DK37034843

ÆNDRINGER AF HANDELSBETINGELSER

Du kan gennemgå de nyeste handelsbetingelser når som helst på denne side. Vi forbeholder os retten til at informere om enhver ændring af disse servicevilkår ved opdateringer på vores hjemmeside. Det er dit ansvar periodisk at tjekke vores hjemmeside for ændringer. Din fortsatte brug og adgang til vores hjemmeside eller service sker ved accept af handelsbetingelser og accept af ændrede servicevilkår.

Senest opdateret: 14.oktober 2021.