Om Markers N Pens

Vi er en lille butik med en stor passion for tuscher og kunstartikler. I en digital verden tror vi på, at mennesker nogle gange har brug for en pause. I dag kan du selvfølgelig skrive og tegne på din Ipad eller skrive dine noter direkte i mobilen, men intet slår en penne og et stykke papir!

Ønsker du at besøge os fysisk, så ligger vores butik på Jægersborggade 57 i København. Her kan du prøve tuscherne, mærke på papiret og selvfølgelig få hjælp, tips og trick af os der arbejder i butikken og hvem ved måske du også kan give os nogle gode råd og tips!

Vi har ikke plads til hele vores sortiment i butikken, men de mest populære penne og produkter er altid på lager der. Hvis du vil være sikker på, at det du skal købe er i butikken, kan du altid bestille online og vælge afhentning i butikken så leverer vi det i butikken i løbet af 1-2 dage.

Har du ikke mulighed for at komme forbi butikken, leverer vi billigt og hurtigt til hele Danmark. Bestiller du inden kl. 14.00 en hverdag, sendes det samme dag og vil normalt blive leveret dagen efter.

MARKERS N PENS
Jægersborggade 57
2200 København N

Åbningstider
Mandag – fredag: ​​10.00-18.00
Lørdag: 10.00-16.00
Søndag: lukket

Kontakt info@markersnpens.dk
Telefon: 78 77 36 03

Tager vi ikke telefonen, har vi formentlig travlt med kunder i butikken. I det tilfælde er du altid velkommen til at prøve at sende en mail eller ringe igen.